Felügyelet, napközis tábor

Tisztelt Szülők!

Igényfelmérést végzünk a nyári felügyeletről az intézménnyel a megvalósulás időszakában tanulói jogviszonyban állók (1-7. osztály) körében. A mellékelt linken jelölje be, hogy mely héten nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét.

Intézményünk a hagyományokhoz híven 2 hét napközis tábort szervez 1-7. osztályosok számára. A napközis táborra az Erzsébet program keretében fogunk pályázni, de a pályázati felület még nem nyílt meg.

Ez a lehetőség egy nyári napközis tábor, mely helyben működik, a tanulók hétköznaponként 8-16 óráig vesznek részt a programokon. A felügyeletet és a programok szervezését iskolánk nevelői végzik. Ez idő alatt komplex programok (sport, egészséges életmód, környezettudatosság, kézművesség, önismeret, közösségépítés stb.) lesznek. Egy napon autóbuszos kirándulást szervezünk. Ezeket a lehetőségeket csak a tábor 2 hetében tudjuk biztosítani. A tábornak nincs önköltsége.


A mellékelt linkre kattintva néhány perc alatt kitölthető a kérdőív. Annyi kérdőívet kell kitölteni, ahány 1-7. osztályos gyermeke van.
Ha nem érkezik hozzánk kitöltött kérdőív, akkor úgy tekintjük, hogy nem igényelt semmit.


Kitöltési határidő:  május 25., hétfő

Berzence, 2020. május 22.

Tóthné Szilvási Andrea intézményvezető

Megjegyzések