Iskolaotthon

 
                                 Kedves Gyerekek!
 Az év vége közeledtével szeretném felhívni figyelmeteket a következőkre.
A matematika felmérőt mindenki elküldte, így ki tudtam javítani és beírtam az E-naplóba:
  Figyelmetlenség a feladatok értelmezésében, és pontatlanság a számolásban. Sajnos lett 2elégséges és 1  elégtelen is. Pontosan azoknál, akik még most sem küldték vissza a gyakorló feladatokat!
   A környezetnél ezek a hibák ne forduljanak elő! Az elküldött feladatok véglegesek, a javítást már nem számolom a pontokba.
Van elmaradásotok is.Fogalmazásból, környezetből, van akinek technikából 5 mondat, de van akinek ,rajzból kettőt kell küldenie.Ha ezeket nem külditek, a többiek jegyét sem tudom beírni.Az 1 héten túli elmaradásokért a héten beírom az elégtelent.Atöbbi tantárgyból is tessék igyekezni.Mindenki tudja magáról, hogy ezekből mi vonatkozik rá.
Ti már sok feladatot meg tudtok oldani önállóan. Tessék próbálkozni, az iskolában sem sikerül minden hibátlanul.Szeretném megdícsérni az osztály többségét,akik végig szorgalmasan és határidőre küldték a feladatokat!
4 lány és 3 fiú még nem küldött fás fotót!
Az Erzsébet táborra bátran jelentkezzetek!
Most küldök nektek egy játéko:,Szabadulós játék, lehet belőle környezetre gyakorolni!
Ricsi bácsi mozgásos videójára pedig :Hajrá!
             Üdvözlettel:Rózsi néni
https://view.genial.ly/5ea92f59aafd000da606e47e/game-breakout-kornyezet-hazank-4osztaly?fbclid=IwAR3BnR-vWGFIlqmYiYFdQef30Xid39ruXuEDH-b2KB7UXWvjayMXFhrjP2I
https://www.facebook.com/eficsurgo/videos/559038551654935/UzpfSTEwMDAwNDI3NDU5MzU3NjoxNzQ3ODgyMTM1MzY0MjU2/?notif_id=1590305096045800&notif_t=nf_share_story
        Medikids Gyermeknap - Medikids   

Megjegyzések