Magyar nyelv

                    Kedves Gyerekek!

A mai órán a nyelvtan tudáspróbára készülünk. A gyakorlófeladatokat a következő linken lévő ppt-n találjátok. Ilyen feladatok lesznek a tudáspróbában is. A nyelvtan füzetetekben kell megoldanotok a feladatokat. Az ellenőrzést is megtaláljátok a ppt-n, de csak a feladat elkészítése után használjátok! 
A mai munkátokról kötelező visszajelzést nem kérek. Nagyon ügyesek vagytok, de a gyakorlást mindenkinek kötelező elvégeznie! 
A tudáspróbát pénteken írjuk, ugyanilyen módon. A füzetetekről fogok fotót kérni. Pénteken el kell küldenetek a munkátokat! Ha valakinek gondot jelent a pénteki küldés, kérem jelezze, keressen meg!
Felhívom a figyelmeteket, hogy a helyesírásotok is beleszámít az értékelésbe, ezért arra is nagyon figyeljetek! Legyetek ügyesek!

https://drive.google.com/file/d/1nRhqvx10JT-gUxoJ1m6RLU5Eq_uIGQup/view?usp=sharing


Szorgalmi feladat: egy klassz "szabadulós" játékot hoztam ma nektek. Nagyon jó gyakorlás és jó szórakozás is. Öt kódszámot kell összegyűjtenetek a feladatok megoldásával. Ezt az öt számot kell elküldenetek helyes sorrendben az e-mail címemre: oktataskollarildiko@gmail.com
Határidő: május 22. péntek

https://view.genial.ly/5eb5567c8c034e0d162d303a/interactive-content-igek?fbclid=IwAR2-9cY3M69SIwEDZR9Rgw2et3e6u6qLqfwm8XF-gg0iGjzi88Mz8RXfH-4

Jó felkészülést kívánok a tudáspróbára!
Szeretettel: Ildi néni

Megjegyzések